Τα νέα της Λιποαναρρόφησης στο λιποαναρροφηση.gr, το πρώτο εξειδικευμένο site για τη λιποαναρρόφηση στην Ελλάδα.

 • Λιποαναρρόφηση και απώλεια βάρους
  Η βελτίωση του σώματος μπορεί σε γενικές γραμμές να γίνει με την επίδραση 2 παραγόντων. Ο πρώτος είναι ο τρόπος ζωής, στον οποίον εμπεριέχονται και η διατροφή και η σωματική άσκηση κι εξαρτώνται από το ίδιο το άτομο. Ο δεύτερος παράγοντας είναι οι αισθητικές παρεμβάσεις που μπορούμε να κάνουμε στις οποίες περιλαμβάνονται και οι επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τον πρώτιστο ρόλο έχει ο πλαστικός χειρουργός που θα επιλέξουμε να εμπιστευτούμε.
  17/05/2016 περισσότερα...
 • ΤΗIGH GAP, ασφάλεια και μόνιμο αποτέλεσμα με λιποαναρρόφηση
  Νεαρές κοπέλες βάζουν σαν στόχο να αποκτήσουν κενό ανάμεσα στους μηρούς και στις γάμπες τους. Είναι η νέα μόδα, που έρχεται από τις ΗΠΑ και τη Γαλλία. Για να πετύχουν το στόχο τους ακολουθούν εξαντλητικές δίαιτες. Εάν θέλει κάποια κοπέλα να δημιουργήσει thigh gap, χωρίς να επηρεάσει το υπόλοιπο σώμα και χωρίς να μπει σε διαδικασία με εξαντλητικές δίαιτες, ο μόνος τρόπος είναι η λιποαναρρόφηση στην περιοχή των έσω μηρών.
  09/10/2013 περισσότερα...
 • Η ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
  Είναι γνωστό ότι το υψηλό επίπεδο τριγλυκεριδίων στο αίμα, αυξάνει τις πιθανότητες . Πρόσφατη μελέτη αποδεικνύει ότι στα άτομα που έχουν κάνει λιποαναρρόφηση, οι πιθανότητες καρδιαγγειακών προβλημάτων και μεταβολικού συνδρόμου είναι σημαντικά μειωμένες. Η μελέτη παρουσιάστηκε στο περιοδικό Plastic and Reconstructive Surgery (τεύχος Σεπτεμβρίου 2011).

  14/10/2011 περισσότερα...
 • Λιποαναρρόφηση και αυξητική στήθους με λίπος και βλαστοκύτταρα.

  Μία τεχνική η οποία αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια είναι η χρήση λίπους που προέρχεται από λιποαναρρόφηση για την αύξηση των μαστών ή την αποκατάστασή τους μετά από μαστεκτομή. Υπάρχει αρκετή συζήτηση μεταξύ των πλαστικών χειρουργών όσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της τεχνικής.
  30/09/2010 περισσότερα...
 • Η λιποαναρρόφηση και η εμφύτευση λίπους βοηθούν τις γυναίκες που έχουν κάνει μαστεκτομή.
  Μια νέα μέθοδος αποκατάστασης του μαστού μετά από μαστεκτομή, που περιλαμβάνει λιποαναρρόφηση κι εμφύτευση του λίπους με την βοήθεια βλαστοκυττάρων...
  26/01/2010 περισσότερα...