Είναι πολύ κοινή η άποψη σε παχείς ανθρώπους ότι η λιποαναρρόφηση είναι μία εύκολη μέθοδος αδυνατίσματος. Πολλοί έρχονται στο ιατρείο και λένε την ίδια πανομοιότυπη φράση « γιατρέ προσπάθησα με δίαιτες, ξαναπροσπάθησα δεν κατάφερα τίποτα, οπότε τελικά αποφάσισα να κάνω μια λιποαναρρόφηση για να δώσω λύση στο πρόβλημα μου».

Περισσότερα...

Η βασική ιδέα της Λιπογλυπτικής με Lipofilling είναι ο πλαστικός χειρουργός να αφαιρέσει λίπος από μια περιοχή του σώματος και να το εγχύσει σε μια άλλη βελτιώνοντας την αρμονία του σώματος. Είναι μια τεχνική με διπλό όφελος καθώς διορθώνει το σχήμα σε περιοχές του σώματος που έχουν περίσσεια λίπους (ψωμάκια, κοιλιά, μηροί, κ.α.) και προσθέτει λίπος σε περιοχές που χρειάζονται περισσότερο όγκο (γλουτοί, στήθος, κ.α.).

Περισσότερα...

 

Η λιποαναρρόφηση αποτελεί επέμβαση που αφήνει εξαιρετικά ικανοποιημένα τα άτομα, που βλέπουν στον καθρέπτη μια πολύ καλύτερη εξωτερική εμφάνιση, που αντανακλά και σε πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Περισσότερα...

Μια νέα μέθοδος αποκατάστασης του μαστού μετά από μαστεκτομή, που περιλαμβάνει λιποαναρρόφηση κι εμφύτευση του λίπους με την βοήθεια βλαστοκυττάρων, έχει αρχίσει να αναπτύσσεται πρόσφατα. Λίπος το οποίο έχει παρθεί από την περιοχή του στομαχιού ή τους μηρούς λαμβάνεται με την μέθοδο της λιποαναρρόφησης. Το λίπος αυτό επεξεργάζεται με βλαστοκύτταρα, τα οποία βοηθούν στην επιβίωση του και τοποθετείται στη θέση του ελλείμματος στο στήθος.

Περισσότερα...

Αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Νέες εξελίξεις.

 

Μία τεχνική η οποία αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια είναι η χρήση λίπους που προέρχεται από λιποαναρρόφηση για την αύξηση των μαστών ή την αποκατάστασή τους μετά από μαστεκτομή. Υπάρχει αρκετή συζήτηση μεταξύ των πλαστικών χειρουργών όσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της τεχνικής. Για τον λόγο αυτό γίνονται διάφορες μελέτες οι οποίες προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

Περισσότερα...

Είναι γνωστό ότι το υψηλό επίπεδο τριγλυκεριδίων στο αίμα, αυξάνει τις πιθανότητες καρδιαγγειακών προβλημάτων και μεταβολικού συνδρόμου. Πρόσφατη μελέτη αποδεικνύει ότι στα άτομα που έχουν κάνει λιποαναρρόφηση, οι πιθανότητες αυτές είναι σημαντικά μειωμένες.

Περισσότερα...

Νεαρές κοπέλες βάζουν σαν στόχο να αποκτήσουν κενό ανάμεσα στους μηρούς και στις γάμπες τους (το λεγόμενο thigh gap). Είναι η νέα μόδα, που έρχεται από τις ΗΠΑ και τη Γαλλία. Για να πετύχουν το στόχο τους ακολουθούν εξαντλητικές δίαιτες. Μπαίνουν σε έντονο ανταγωνισμό μεταξύ τους, προκειμένου να χάσουν όσο γίνεται περισσότερα κιλά, ώστε να δημιουργήσουν αυτή την εικόνα. Αν και η αισθητική είναι υποκειμενική υπόθεση και γι’ αυτό χωρίς κανόνες, στη συγκεκριμένη περίπτωση, το πρόβλημα είναι κυρίως η μέθοδος που χρησιμοποιούν οι κοπέλες, προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό γι’ αυτές αισθητικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα...

Η βελτίωση του σώματος μπορεί σε γενικές γραμμές να γίνει με την επίδραση 2 παραγόντων. Ο πρώτος είναι ο τρόπος ζωής, στον οποίον εμπεριέχονται και η διατροφή και η σωματική άσκηση κι εξαρτώνται από το ίδιο το άτομο. Ο δεύτερος παράγοντας είναι οι αισθητικές παρεμβάσεις που μπορούμε να κάνουμε στις οποίες περιλαμβάνονται και οι επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, τον πρώτιστο ρόλο έχει ο πλαστικός χειρουργός που θα επιλέξουμε να εμπιστευτούμε. Αναπροσαρμογή αναλογιών κι επίτευξη συμμετρίας σώματος Η επιθυμία μας για αναμόρφωση των αναλογιών του σώματός μας έτσι ώστε να επιτύχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη συμμετρία κι αρμονία μπορεί να πραγματοποιηθεί με διάφορες διαδικασίες της πλαστικής χειρουργικής.

Περισσότερα...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο πλαστικός χειρουργός εφαρμόζει εξελιγμένες τεχνικές, χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά, επιδιώκει να βελτιώσει την εμφάνιση με φυσικό αποτέλεσμα. Με ειλικρίνεια και φροντίδα στοχεύει στο καλύτερο αποτέλεσμα που ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί να προσφέρει.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

210 6985678
210 6919019
ΑΘΗΝΑ: Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι

Ο πλαστικός χειρουργός Dr Χριστόπουλος MD πραγματοποιεί τακτικές επισκέψεις σε:

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ισαάκ & Σολωμού 18 (πλ. Πετρινού) Τ.. 2710 22 77 20,
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μίνωος 63, Τ. 28310 74744
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μάρκου Πορτάλιου 7, Τ. 28310 74744
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μ.Κάλλας 11 & Γραβιάς 2, (έναντι του Μεγ.Μουσικής), Τ. 210 6985678
ΚΕΡΚΥΡΑ: Μαντζάρου 3 - "Corfu Medica", Τ. 210 6985678 

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΗΠΕΙΡΟΣ: T. 210 6985678

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!