ΤΗIGH GAP, ασφάλεια και μόνιμο αποτέλεσμα με λιποαναρρόφηση

Νεαρές κοπέλες βάζουν σαν στόχο να αποκτήσουν κενό ανάμεσα στους μηρούς και στις γάμπες τους (το λεγόμενο thigh gap). Είναι η νέα μόδα, που έρχεται από τις ΗΠΑ και τη Γαλλία. Για να πετύχουν το στόχο τους ακολουθούν εξαντλητικές δίαιτες. Μπαίνουν σε έντονο ανταγωνισμό μεταξύ τους, προκειμένου να χάσουν όσο γίνεται περισσότερα κιλά, ώστε να δημιουργήσουν αυτή την εικόνα. Αν και η αισθητική είναι υποκειμενική υπόθεση και γι’ αυτό χωρίς κανόνες, στη συγκεκριμένη περίπτωση, το πρόβλημα είναι κυρίως η μέθοδος που χρησιμοποιούν οι κοπέλες, προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό γι’ αυτές αισθητικό αποτέλεσμα.



Οι εξαντλητικές δίαιτες μπορεί να είναι επιζήμιες για την υγεία του ατόμου. Επίσης, λόγω της μείωσης του λίπους και σε άλλα σημεία εκτός από το συγκεκριμένο, που επιθυμεί το ίδιο το άτομο, συνήθως χαλάει η γενική αισθητική εικόνα του σώματος. Εάν θέλει κάποια κοπέλα να δημιουργήσει thigh gap, χωρίς να επηρεάσει το υπόλοιπο σώμα και χωρίς να μπει σε διαδικασία με εξαντλητικές δίαιτες, ο μόνος τρόπος είναι η λιποαναρρόφηση στην περιοχή των έσω μηρών.

Είναι μια μέθοδος πολύ πιο ασφαλής, σε σχέση με την υπερβολικά μεγάλη απώλεια βάρους.

Εξάλλου ας μην ξεχνάμε ότι το αποτέλεσμα της λιποαναρρόφησης είναι μόνιμο. Επειδή καμία μέθοδος δεν ταιριάζει σε όλους τους ανθρώπους, χρειάζεται τη συμβουλή του πλαστικού χειρουργού που εμπιστεύεται, για το αν η απώλεια λίπους στη συγκεκριμένη περιοχή είναι κατάλληλη για την αισθητική του συγκεκριμένου ατόμου, γιατί κάθε άτομο είναι διαφορετικό και γιατί «τα πάντα πρέπει να γίνονται με μέτρο».

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο πλαστικός χειρουργός εφαρμόζει εξελιγμένες τεχνικές, χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά, επιδιώκει να βελτιώσει την εμφάνιση με φυσικό αποτέλεσμα. Με ειλικρίνεια και φροντίδα στοχεύει στο καλύτερο αποτέλεσμα που ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί να προσφέρει.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

210 6985678
210 6919019
ΑΘΗΝΑ: Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι

Ο πλαστικός χειρουργός Dr Χριστόπουλος MD πραγματοποιεί τακτικές επισκέψεις σε:

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ισαάκ & Σολωμού 18 (πλ. Πετρινού) Τ.. 2710 22 77 20,
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μίνωος 63, Τ. 28310 74744
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μάρκου Πορτάλιου 7, Τ. 28310 74744
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μ.Κάλλας 11 & Γραβιάς 2, (έναντι του Μεγ.Μουσικής), Τ. 210 6985678
ΚΕΡΚΥΡΑ: Μαντζάρου 3 - "Corfu Medica", Τ. 210 6985678 

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΗΠΕΙΡΟΣ: T. 210 6985678

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!