Τι να προσέξετε μετά τη Λιποαναρρόφηση για να διατηρήσετε το καλό αποτέλεσμα

 

Η λιποαναρρόφηση αποτελεί επέμβαση που αφήνει εξαιρετικά ικανοποιημένα τα άτομα, που βλέπουν στον καθρέπτη μια πολύ καλύτερη εξωτερική εμφάνιση, που αντανακλά και σε πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Με τη λιποαναρρόφηση ο πλαστικός χειρουργός βοηθά στο να απομακρυνθούν “ψεγάδια” του σώματος και να αποκτήσει ο άνδρας ή η γυναίκα σωστές αναλογίες. Το άτομο θα πρέπει όμως να θυμάται ότι για να μην “αλλοιωθεί” το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να προσέχει τον εαυτό του και ότι η επέμβαση είναι μια ευκαιρία για ένα “νέο σώμα”.

Ο άνδρας και η γυναίκα που αποκτούν σωστές αναλογίες μετά από μια λιποαναρρόφηση θα πρέπει να θυμούνται ότι:

 

  1. Η κινητοποίηση του ατόμου μετά από μια επέμβαση πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν πιό σύντομα, έτσι ώστε να αποτραπεί η δημιουργία θρόμβων στο αίμα.
  2. Είναι σημαντική η συστηματική άσκηση, όχι όμως αμέσως μετά την λιποαναρρόφηση. Εφόσον ο πλαστικός χειρουργός το επιτρέψει, καλό είναι το άτομο να αρχίσει σταδιακά την άσκηση ξεκινώντας από ήπιο περπάτημα. Η ήπια άσκηση βοηθά ψυχολογικά το άτομο δείχνοντάς του ότι επιστρέφει στις φυσιολογικές δραστηριότητες μετά την επέμβαση.
  3. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται στο κομμάτι της διατροφής. Η σωστή διατροφή βοηθά να διατηρηθεί το ιδανικό σωματικό βάρος και να διατηρηθεί το καλό αποτέλεσμα της λιποαναρρόφησης. Σε γενικές γραμμές βοηθά η καθημερινή κατανάλωση λαχανικών, φρούτων και τροφών ολικής άλεσης σε συνδυασμό με καθαρή πρωτεΐνη. Αντίθετα θα πρέπει να αποφεύγονται οι πολλοί υδατάνθρακες, τα κορεσμένα λιπαρά και η ζάχαρη. Καθημερινή συνήθεια πρέπει να είναι τα πολλά μικρά γεύματα που βοηθούν στη ρύθμιση του μεταβολισμού, στη διατήρηση της ενέργειας σε υψηλά επίπεδα και στη μείωση του αισθήματος πείνας.

λιποαναρροφηση σωμα

Η λιποαναρρόφηση μπορεί να βοηθήσει το άτομο να βελτιώσει σημαντικά το σώμα του και να αποκτήσει αυτό σωστές αναλογίες και συμμετρία, όμως δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Το άτομο δεν πρόκειται να εμφανίσει λίπος ξανά στην περιοχή της λιποαναρρόφησης. Όμως σε περίπτωση αύξησης του σωματικού βάρους το περίσσειο λίπος θα τοποθετηθεί σε κάποια άλλα σημεία του σώματος. Γι'αυτό η διατήρηση του σωματικού βάρους ή ακόμη καλύτερα η απώλεια βάρους μετά τη λιποαναρρόφηση είναι το “κλειδί” για ένα ωραίο σώμα.

Η συστηματική άσκηση, η υγιεινή διατροφή και η λιποαναρρόφηση είναι ο συνδυασμός που δίνει στο άτομο τη δυνατότητα να χαίρεται το σώμα του για πολλά χρόνια!


Διαβάστε ακόμα:

Συμβουλές διατροφής – Διατήρηση καλού αποτελέσματος
Το λίπος ξαναδημιουργείται μετά την λιποαναρρόφηση;
Μετά την λιποαναρρόφηση

 

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο πλαστικός χειρουργός εφαρμόζει εξελιγμένες τεχνικές, χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά, επιδιώκει να βελτιώσει την εμφάνιση με φυσικό αποτέλεσμα. Με ειλικρίνεια και φροντίδα στοχεύει στο καλύτερο αποτέλεσμα που ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί να προσφέρει.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

210 6985678
210 6919019
ΑΘΗΝΑ: Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι

Ο πλαστικός χειρουργός Dr Χριστόπουλος MD πραγματοποιεί τακτικές επισκέψεις σε:

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ισαάκ & Σολωμού 18 (πλ. Πετρινού) Τ.. 2710 22 77 20,
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μίνωος 63, Τ. 28310 74744
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μάρκου Πορτάλιου 7, Τ. 28310 74744
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μ.Κάλλας 11 & Γραβιάς 2, (έναντι του Μεγ.Μουσικής), Τ. 210 6985678
ΚΕΡΚΥΡΑ: Μαντζάρου 3 - "Corfu Medica", Τ. 210 6985678 

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΗΠΕΙΡΟΣ: T. 210 6985678

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!