ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΕΣΩ ΜΗΡΩΝ

Η έσω επιφάνεια των μηρών μπορεί πολύ συχνά να παρουσιάζεται διογκωμένη και με αρκετό τοπικό πάχος. Συνήθως συνυπάρχει με τοπικό πάχος στην έξω επιφάνεια των μηρών και στα γόνατα. Η λιποαναρρόφηση στην περιοχή αυτή σε συνδυασμό με λιποαναρρόφηση στα γόνατα δίνει μία ομαλή εικόνα και βελτιωμένη γραμμή σε όλη την έσω επιφάνεια των κάτω άκρων. Πρόκειται για μία περιοχή όπου η συλλογή λίπους δημιουργεί πρόβλημα, όχι μόνο στο ντύσιμο, αλλά και κατά τη βάδιση, διότι οι επιφάνειες τρίβονται μεταξύ τους και δημιουργούν ερεθισμό στο δέρμα. Για το λόγο αυτό, η λιποαναρρόφηση στην περιοχή αυτή δε βελτιώνει μόνο τις γραμμές, αλλά δημιουργεί και μεγαλύτερη άνεση στη βάδιση ορισμένων ατόμων.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της περιοχής των έσω μηρών είναι η ύπαρξη πολύ λεπτού δέρματος. Αυτό το δέρμα έχει την τάση να χαλαρώνει. Εάν παρατηρήσουμε τα άτομα που είχαν μεγάλη απώλεια βάρους ή γενικότερα που έχουν χαλάρωση στα κάτω άκρα, θα δούμε ότι το πρώτο σημείο που εμφανίζεται η χαλάρωση είναι η έσω επιφάνεια των μηρών. Εάν υπάρχει χαλάρωση σε όλη την περιοχή των μηρών, στην έσω επιφάνεια η χαλάρωση είναι ακόμα μεγαλύτερη. Όταν η χαλάρωση είναι πολύ μεγάλη τότε η λιποαναρρόφηση από μόνη της μπορεί να μην αρκεί και να χρειάζεται lifting μηρών.


eso mhroi


Επειδή όμως το lifting μηρών έχει τομές κι επομένως κάποια σημάδια, προσπαθούμε να το αποφύγουμε, όταν δεν είναι απολύτως απαραίτητο. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιούμε τις τεχνικές της επιφανειακής λιποαναρρόφησης ή της laser λιπόλυσης, οι οποίες δίνουν ένα βαθμό σύσφιξης στο δέρμα. Η σύσφιξη βέβαια δεν είναι πολύ μεγάλη, αλλά είναι αρκετή για να βελτιώσει μικρού βαθμού χαλάρωση. Έτσι τα άτομα που έχουν το πρόβλημα αυτό μπορούν να κάνουν μόνο τη λιποαναρρόφηση, η οποία είναι μία μικρότερης έκτασης διαδικασία από αυτή της ανόρθωσης μηρών. Το αποτέλεσμα στην περιοχή αυτή δεν θα εξαρτηθεί μόνο από την ποσότητα του λίπους που θα αφαιρεθεί, αλλά και από την κατάσταση του δέρματος της περιοχής κι επομένως με το βαθμό ρίκνωσης (σύσφιξης) που αυτό μπορεί να έχει.

Ο πλαστικός χειρουργός θα πρέπει με την πείρα του να μπορέσει να διακρίνει ποιο άτομο είναι κατάλληλο για λιποαναρρόφηση στην περιοχή αυτή, ποιο πρόκειται να εμφανίσει χαλάρωση και ποια τεχνική είναι κατάλληλη για κάθε άτομο. Η πείρα του γιατρού σε αυτόν τον τομέα είναι σημαντική, διότι δεν υπάρχει τρόπος μέτρησης της ελαστικότητας του δέρματος. Πρόκειται για μία περιοχή η οποία μπορεί να δώσει σημαντική βελτίωση και μεγάλου βαθμού ικανοποίηση, λόγω της ομαλοποίησης που κάνει σε μία επιφάνεια, η οποία είναι σημαντική, όπως αυτή στο έσω των μηρών.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο πλαστικός χειρουργός εφαρμόζει εξελιγμένες τεχνικές, χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά, επιδιώκει να βελτιώσει την εμφάνιση με φυσικό αποτέλεσμα. Με ειλικρίνεια και φροντίδα στοχεύει στο καλύτερο αποτέλεσμα που ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί να προσφέρει.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

210 6985678
210 6919019
ΑΘΗΝΑ: Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι

Ο πλαστικός χειρουργός Dr Χριστόπουλος MD πραγματοποιεί τακτικές επισκέψεις σε:

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ισαάκ & Σολωμού 18 (πλ. Πετρινού) Τ.. 2710 22 77 20,
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μίνωος 63, Τ. 28310 74744
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μάρκου Πορτάλιου 7, Τ. 28310 74744
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μ.Κάλλας 11 & Γραβιάς 2, (έναντι του Μεγ.Μουσικής), Τ. 210 6985678
ΚΕΡΚΥΡΑ: Μαντζάρου 3 - "Corfu Medica", Τ. 210 6985678 

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΗΠΕΙΡΟΣ: T. 210 6985678

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!