ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ

gonata1

Τα γόνατα είναι μια περιοχή όπου η διατροφή και η άσκηση δεν μπορούν ποτέ να τη βελτιώσουν. Γι’ αυτό η λιποαναρρόφηση, στη συγκεκριμένη περιοχή, για όσες θέλουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, είναι η μοναδική λύση. Η λιποαναρρόφηση στην περιοχή αυτή αφορά σχεδόν αποκλειστικά στις γυναίκες. Αυτές αντιμετωπίζουν πρόβλημα όσον αφορά στο ντύσιμό τους, αλλά και στην εμφάνισή, τους καλοκαιρινούς μήνες, ιδίως στην παραλία. Αρκετά συχνά, γυναίκες προσέρχονται στον πλαστικό χειρουργό, λέγοντας ότι δεν φορούν ποτέ κοντή φούστα λόγω αυτού του προβλήματος.

Η συγκεκριμένη περιοχή έχει αρκετά πλεονεκτήματα, που καθιστούν τη διαδικασία εύκολη και το αποτέλεσμα πολύ ικανοποιητικό. Ένα πλεονέκτημα είναι ότι πρόκειται για μία μικρή περιοχή και ως εκ τούτου απαιτεί μικρή διαδικασία. Όταν αυτή η περιοχή αντιμετωπίζεται μόνη της, η διαδικασία μπορεί να γίνει εύκολα στο χώρο του ιατρείου και με τοπική αναισθησία. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μικρός. Άλλο πλεονέκτημα της περιοχής είναι ότι σχεδόν ποτέ δε χαλαρώνει. Η ποιότητα κι επομένως η ελαστικότητα του δέρματος είναι τέτοια που είναι σπάνιο φαινόμενο να υπάρξει χαλάρωση. Άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί κανείς να φορά απλώς επιγονατίδες στην μετεπεμβατική περίοδο.

Επίσης ο βαθμός ενόχλησης είναι πολύ μικρός και η επιστροφή στην εργασία μπορεί να γίνει την επόμενη ημέρα. Συνήθως η περιοχή αυτή συνδυάζεται και με την έσω περιοχή των μηρών, γεγονός που  βελτιώνει σημαντικά τις έσω γραμμές των μηρών και των κάτω άκρων γενικότερα. Πολλές φορές η συσσώρευση λίπους στην περιοχή αυξάνεται με την ηλικία. Λόγω της καλής ελαστικότητας του δέρματος της περιοχής η λιποαναρρόφηση στην περιοχή αυτή μπορεί να γίνει και σε μεγάλες ηλικίες. Συνήθως βέβαια η λιποαναρρόφηση στα γόνατα συνδυάζεται και με πολλές άλλες περιοχές, όπως η έξω επιφάνεια των μηρών (ψωμάκια) και η κοιλιά. Η περιοχή ακριβώς μπροστά και πάνω από το γόνατο είναι μία περιοχή που γίνεται πολύ σπανιότερα σε σχέση με την έσω περιοχή των γονάτων και απαιτεί ιδιαίτερη συζήτηση με το γιατρό. Εκεί χρειάζεται πολύ προσοχή, όσον αφορά στην πιθανότητα της χαλάρωσης. Η laser λιπόλυση καθώς και η επιφανειακή λιποαναρρόφηση μπορεί να βοηθήσουν σε αυτόν τον τομέα.

Οι γυναίκες που μπαίνουν στη διαδικασία της λιποαναρρόφησης των γονάτων συνήθως εκπλήσσονται από το ότι μπόρεσαν να διορθώσουν ένα σημαντικό για αυτές πρόβλημα με μία τόσο μικρή διαδικασία.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο πλαστικός χειρουργός εφαρμόζει εξελιγμένες τεχνικές, χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά, επιδιώκει να βελτιώσει την εμφάνιση με φυσικό αποτέλεσμα. Με ειλικρίνεια και φροντίδα στοχεύει στο καλύτερο αποτέλεσμα που ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί να προσφέρει.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

210 6985678
210 6919019
ΑΘΗΝΑ: Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι

Ο πλαστικός χειρουργός Dr Χριστόπουλος MD πραγματοποιεί τακτικές επισκέψεις σε:

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ισαάκ & Σολωμού 18 (πλ. Πετρινού) Τ.. 2710 22 77 20,
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μίνωος 63, Τ. 28310 74744
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μάρκου Πορτάλιου 7, Τ. 28310 74744
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μ.Κάλλας 11 & Γραβιάς 2, (έναντι του Μεγ.Μουσικής), Τ. 210 6985678
ΚΕΡΚΥΡΑ: Μαντζάρου 3 - "Corfu Medica", Τ. 210 6985678 

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΗΠΕΙΡΟΣ: T. 210 6985678

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!