ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ

Η λιποαναρρόφηση στους βραχίονες αποτελεί μία από τις διαδικασίες με τον πιο υψηλό βαθμό ικανοποίησης. Αρκεί να συντρέχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Σε χώρες όπως η Ελλάδα, όπου η μεγάλη διάρκεια της καλοκαιρίας κάνει τον κόσμο να ντύνεται με πιο ελαφρά ρούχα, η επέμβαση αυτή έχει ακόμα μεγαλύτερη ζήτηση, διότι η περιοχή των βραχιόνων πολλές φορές μένει ακάλυπτη από το ρουχισμό. Αλλά ακόμα και όταν τα ρούχα καλύπτουν την περιοχή, συμβαίνει η μεγάλη συσσώρευση λίπους να δημιουργεί πρόβλημα στο ντύσιμο.

Τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχει κανείς όταν μειώσει το λίπος σε αυτά τα άτομα χωρίς όμως να το αφαιρέσει τελείως. Ο λόγος είναι ότι μία υπερβολική λέπτυνση του βραχίονα μπορεί να κάνει την περιοχή αυτή να φαίνεται αταίριαστη με το υπόλοιπο σώμα. Επίσης μία υπερβολική αφαίρεση λίπους μπορεί να δημιουργήσει ανομοιογένεια στην επιφάνεια της περιοχής.

Πολλές γυναίκες έχουν γενετική προδιάθεση για τοπικό πάχος στην πίσω περιοχή των βραχιόνων, εκεί όπου βρίσκεται ο τρικέφαλος μυς. Ακόμα και η πιο εντατική γυμναστική στον τρικέφαλο μυ δεν μπορεί να διορθώσει αυτή την δυσμορφία. Επίσης, ο μυς δεν μπορεί να διαγραφεί, διότι καλύπτεται από ένα παχύ στρώμα λίπους. Το λίπος αυτό έχει αρκετό βάρος και με ανοιχτά χέρια, λόγω βαρύτητας, φαίνεται σα να «κρέμεται». Η μείωσή του μειώνει το βάρος αυτό κι επιτρέπει στο δέρμα να συρρικνωθεί και να φανεί πιο σφριγηλό. Σε κάποιες περιπτώσεις βέβαια το δέρμα μπορεί να έχει χαλαρώσει αρκετά και η λιποαναρρόφηση από μόνη της να μην είναι αρκετή για να διορθώσει το πρόβλημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητη η αφαίρεση δέρματος με βραχιονοπλαστική.


xeria


Σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν ραβδώσεις, συνήθως το δέρμα δεν έχει την απαραίτητη ελαστικότητα για να συρρικνωθεί κι επομένως η αφαίρεση δέρματος κρίνεται απαραίτητη. Επειδή όμως η αφαίρεση αυτή του δέρματος αφήνει σημάδια στην περιοχή, συνήθως προσπαθούμε να το αποφύγουμε. Πολλές φορές μπορεί να έχουμε την αίσθηση ότι υπάρχει χαλάρωση στην περιοχή, αλλά το δέρμα να έχει αρκετή ελαστικότητα και να χαλαρώνει απλώς λόγω του βάρους του λίπους. Στις περιπτώσεις αυτές και μόνο η λιποαναρρόφηση μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα. Αν στις περιπτώσεις αυτές χρησιμοποιηθεί Slim Lipo ή και επιφανειακή λιποαναρρόφηση η βελτίωση μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Ταυτόχρονα με την λιποαναρρόφηση στους βραχίονες μπορεί κανείς να διορθώσει και τοπική συσσώρευση λίπους στην περιοχή της πλάτης σε συνέχεια με τους βραχίονες. Μερικές φορές το λίπος εκεί προεξέχει και αυτό φαίνεται ακόμα πιο έντονο με την χρήση του στηθόδεσμου. Η λιποαναρρόφηση σε αυτές τις περιοχές μπορεί να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα.

Η ανωτέρω διαδικασία μπορεί να γίνει και με τοπική αναισθησία χωρίς ιδιαίτερη ενόχληση για το ίδιο το άτομο.

Η περίοδος της αποθεραπείας είναι αρκετά σύντομη κι έχει απλώς κανείς την αίσθηση ότι έκανε εντατική γυμναστική κι επομένως αισθάνεται ένα «πιάσιμο». Δεν υπάρχει περιορισμός όσον αφορά τις δραστηριότητες, εκτός από την εντατική γυμναστική, για την οποία θα πρέπει κανείς να περιμένει περίπου δεκαπέντε ημέρες. Στο διάστημα της αποθεραπείας η χρήση ενός ειδικού κορσέ είναι απαραίτητη. Το διάστημα της χρήσης του κορσέ αυτού εξαρτάται από το είδος της λιποαναρρόφησης και του βαθμού της χαλάρωσης και μπορεί να είναι από μία εβδομάδα έως ένα μήνα. Οι τομές είναι πολύ μικρές, τόσες ώστε να χωράει η λεπτή ίνα του laser λιπόλυσης ή μία λεπτή κάνουλα. Είναι της τάξεως των λίγων χιλιοστών και είναι εξαιρετικά δυσδιάκριτη διότι βρίσκεται στην μασχάλη ή στις πτυχές του αγκώνα.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο πλαστικός χειρουργός εφαρμόζει εξελιγμένες τεχνικές, χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά, επιδιώκει να βελτιώσει την εμφάνιση με φυσικό αποτέλεσμα. Με ειλικρίνεια και φροντίδα στοχεύει στο καλύτερο αποτέλεσμα που ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί να προσφέρει.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

210 6985678
210 6919019
ΑΘΗΝΑ: Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι

Ο πλαστικός χειρουργός Dr Χριστόπουλος MD πραγματοποιεί τακτικές επισκέψεις σε:

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ισαάκ & Σολωμού 18 (πλ. Πετρινού) Τ.. 2710 22 77 20,
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μίνωος 63, Τ. 28310 74744
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μάρκου Πορτάλιου 7, Τ. 28310 74744
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μ.Κάλλας 11 & Γραβιάς 2, (έναντι του Μεγ.Μουσικής), Τ. 210 6985678
ΚΕΡΚΥΡΑ: Μαντζάρου 3 - "Corfu Medica", Τ. 210 6985678 

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΗΠΕΙΡΟΣ: T. 210 6985678

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!